Over ons

Ik ben Marcel Lemsom, ik ben getrouwd met Marleen en we hebben samen 3 kinderen. We wonen in Marknesse net buiten het dorp waar we genieten van een mooi uitzicht over de landerijen en waar ik in mijn vrije tijd veel buiten te vinden ben. Na mijn studie Agrarische Bedrijfskunde ben ik in 2000 aan de slag gegaan in de IT als softwaretester. In 2006 ben ik een eigen bedrijf gestart.

Via mijn bedrijf begon ik mij te verhuren als softwaretester, daarnaast startte ik met systeembeheer voor een echopraktijk. Gedurende de volgende jaren kwamen er steeds meer praktijken bij.

Bij de grote IT bedrijven die mij inhuurden als softwaretester leerde ik hoe je IT omgevingen en applicaties goed beheert, en hoe je omgaat met wijzigingen op systemen en netwerken. Als softwaretester weet ik hoe ik risico’s kan identificeren en classificeren. Als softwaretester versta je zowel de techniek maar ook functioneel nut en/of eisen van een systeem. Dit is een gouden formule, die ik nog dagelijks toepas bij mijn klanten, het resultaat is een stabiele IT omgeving voor mijn klanten. Mijn kracht is dat ik problemen snel kan analyseren en in normale taal uit kan leggen of kan schakelen met een leverancier op meer technisch niveau.

Marcel Lemsom

Onder het motto van “Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg”, ontzorg ik al jaren een aantal praktijken, en dat doe ik nog steeds met veel plezier.

In 2017 zijn we begonnen met serverhosting, we leveren een private cloud oplossing. Ik wilde dit graag omdat ik graag met de techniek bezig ben en wil weten hoe dingen werken. Ik zag ook dat er een groeiende behoefte is om applicaties veilig naar de cloud te brengen. Het datacenter is hier 25 minuten vandaan, dat was voor mij een voorwaarde zodat ik snel bij mijn apparatuur kan als het nodig is.

Contact opnemen