Over ons

Ik ben Marcel Lemsom, ik ben getrouwd met Marleen en we hebben samen 3 kinderen. We wonen in Marknesse net buiten het dorp waar we genieten van een mooi uitzicht over de landerijen en waar ik in mijn vrije tijd veel buiten te vinden ben. Na mijn studie Agrarische Bedrijfskunde ben ik in 2000 aan de slag gegaan in de IT als softwaretester. In 2006 ben ik mijn eigen bedrijf gestart.

Vanuit mijn bedrijf begon ik mij te verhuren als softwaretester, daarnaast startte ik met systeembeheer voor een echopraktijk. In de loop van de jaren kwamen er steeds meer praktijken bij, de praktijken bevinden zich in heel Nederland.

Via mijn ZZP opdrachten waarbij ik vaak werkte in ontwikkel teams bij grote bedrijven leerde ik hoe je IT omgevingen en applicaties goed beheert. Als softwaretester weet ik hoe ik risico’s kan identificeren en classificeren. Als softwaretester versta je zowel de techniek maar ook functioneel nut en/of eisen van een systeem. Dit is een gouden formule, die ik nog dagelijks toepas bij mijn klanten, het resultaat is een stabiele IT omgeving voor mijn klanten. Mijn kracht is dat ik problemen snel kan analyseren en in normale taal uit kan leggen of kan schakelen met een leverancier op meer technisch niveau.

Marcel Lemsom

Onder het motto van “Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg”, ontzorg ik al jaren een aantal praktijken, en dat doe ik nog steeds met veel plezier.

Lemsom ICT is een eenmanszaak, maar werkt samen met diverse partners op het gebied van Voip, systeembeheer, serverhosting en inkoop hardware.

Contact opnemen